Voor wie

Voor wie

Voor wie

Voor wie?
In mijn seksuologiepraktijk richt ik mij op seksuologie in de volle breedte, dus iedereen met seksuologische klachten is welkom. Ik heb binnen de seksuologie twee specialisaties: patiënten met een oncologische aandoening, tijdens en/of na hun behandeling en patiënten met een biculturele achtergrond.

Oncologie
Als radiotherapeut-oncoloog heb ik inzicht in de ziekte/ behandeling gerelateerde aspecten en kan ik de vertaalslag maken naar de seksuologische klachten en de behandeling hiervan. Uiteraard kan ik daarover inhoudelijk goed overleggen met u. Ook voor patiënten is het prettig dat ik begrijp welk medisch traject ze doormaken en wat de gevolgen ervan zijn.

Patiënten met een multiculturele achtergrond
Bij het oplossen van seksuologische problematiek is het altijd van belang oog te hebben voor iemands culturele/religieuze achtergrond. Die beïnvloedt hoe (en soms ook primair dat) het probleem wordt ervaren. Dit samen uitpluizen en aanpakken vind ik een fantastische puzzel. Hierin speelt mee dat ik zelf een biculturele achtergrond heb en dus uit ervaring weet hoe culturen elkaar kunnen verrijken, maar ook hoe het soms kan wringen.

Wanneer ik graag meedenk
Psychiatrische problematiek kan interfereren met de seksuologische behandeling en deze bemoeilijken. Daarnaast is de praktijk is niet ingericht op de opvang van psychiatrische crisissituaties, dus deze patiëntengroep kan ik niet in behandeling nemen. Wel denk ik graag mee waar uw patiënt(e) beter terecht kan.

Wil je het anders?
Ik kom graag met je in contact om te kijken hoe ik jou kan helpen. Laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op.