Over mij

Over mij

Over mij

Leven en Sprankelen
Ik ben Ylanga van der Geld, seksuoloog NVVS en medisch specialist in de radiotherapie. Wat mij heel veel plezier en voldoening geeft is om mensen te helpen met dat wat wezenlijk voor hen is.

In 2020 ben ik gestart met Toolsz to Touch, omdat ik mensen (weer) wil laten ervaren dat sprankelende seks bestaat. In mijn manier van werken zijn empathie, humor, confrontatie en veiligheid belangrijk. Kernwaarden zijn respect, passie en plezier. Ik combineer mijn medische en seksuologische kennis en ervaring. Mijn speciale interesses zijn seksuologie tijdens en na oncologie en seksualiteit en cultuur.

Naast seksuologische behandelingen en les geven, schrijf ik en werk ik soms mee aan mediaproducties, op mijn Blog kun je hier meer over lezen.

Opleiding en werkervaring Seksuologie NVVS | FECSM
Tussen 2016- 2018 heb ik de NVVS (Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging Voor Seksuologie) erkende opleiding seksuologie bij de RINO in Amsterdam gevolgd en afgerond. Mijn seksuologische werkervaring heb ik opgedaan op de afdelingen Radiotherapie en Psychosomatische Gynaecologie en Seksuologie van het LUMC. Ook binnen de revalidatie seksuologie heb ik ervaring opgedaan.

Kwalificaties/ registraties
Januari 2020: Europese registratie in medische seksuologie. Hieraan refereert de titel ‘Fellow of the European Committee of Sexual Medicine’ (FECSM).
September 2021: Nederlandse registratie seksuoloog NVVS.

Toolsz to Touch werkt samen
Vanaf februari 2022 ben ik als seksuoloog NVVS verbonden aan het Spaarne Gasthuis en werk ik samen met Curilion, expertisecentrum voor vrouwenzorg. Het is fijn om multidisciplinair te werken en laagdrempelig te kunnen overleggen. Daarnaast werk ik samen met praktijk Indivuniek in Alkmaar.

Onderwijs activiteiten
Vanaf april 2023 ben ik samen met Eva Buitenhuis hoofdopleider van de postacademische opleiding seksuologie van de RINOgroep in Utrecht. Daarnaast geef ik gastcolleges seksuologie. Dit doe ik aan de UvA, de UU, en de (consulenten) seksuologie opleidingen van de RINO in Amsterdam en Utrecht.

Intervisie en Scholing
Om op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen, volg ik regelmatig bijscholingen. Binnen de intervisie bespreek ik ingewikkelde vraagstukken/situaties.

Bestuur NVVS
Sinds maart 2020 ben ik penningmeester in het bestuur van de NVVS.

Opleiding en werkervaring Medisch
Ik heb geneeskunde gestudeerd in Groningen en mijn coschappen gelopen in Curaçao. Na mijn specialisatie radiotherapie (Amsterdam UMC, locatie VUMC) heb ik in Australië, Curaçao en Nederland gewerkt als radiotherapeut-oncoloog.

IMG_0355
Wil je het anders?
Ik kom graag met je in contact om te kijken hoe ik jou kan helpen. Laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op.