Verwijzen en overleg

Verwijzen en overleg

Verwijzen en overleg

Verwijzen en overleg
U kunt uw patiënt direct naar mij verwijzen. Dat kan veilig via Zorgmail (toolsztotouch@zorgmail.nl). Ik ben ook telefonisch bereikbaar op 06-11569429 voor overleg.

Zorgdomein verzorgt  op dit moment geen koppeling met vrijgevestigde seksuologiepraktijken, dus verwijzen via deze weg is helaas nog niet mogelijk.

NVVS professional
De Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging voor seksuologie (NVVS), heeft de meerwaarde van deskundige seksuologische hulpverlening laten onderzoeken. De uitkomsten van dit onderzoek zijn recent gepubliceerd en laten een duurzaam behandeleffect en besparing van zorgkosten zien. Dus, voor seksuele problemen is een verwijzing naar een NVVS professional een betere keuze.

Voor meer informatie over de meerwaarde van een seksuoloog NVVS, kunt u de factsheet lezen via de link: https://www.nvvs.info/images/EL201350_Factsheet_Meerwaarde_NVVS-professionals_-_voor_professionals.pdf

 

Wil je het anders?
Ik kom graag met je in contact om te kijken hoe ik jou kan helpen. Laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op.