Seks en cultuur

Seks en cultuur

Seks en cultuur

Bijzondere specialisatie seksualiteit en een multiculturele achtergrond
Mijn tweede specialisatie ligt op het gebied van seksuele problemen, die samenhangen met normen en waarden over seks vanuit een biculturele achtergrond. Ik kan helpen om inzicht te krijgen in de betekenis van het probleem binnen de culturele/ religieuze situatie.

Met de tools(z) vanuit de seksuologie kan ik met jou/jullie de vertaalslag maken om seks op een fijne manier te beleven. Het is goed om te weten dat je omgeving van invloed is op je ontwikkeling en beleving van seksualiteit. Als je meer hierover wil weten, lees dan verder onder ‘seks en de invloed van je omgeving’ op de pagina ‘over seks’Herken je hieruit dingen bij jezelf en wil je het anders? Neem dan contact op, ik help je graag.

Zelf ben ik opgegroeid in Nederland met een Surinaamse moeder en een Curaçaose vader. Van dichtbij weet ik hoe verschillende culturen elkaar kunnen verrijken maar ook hoe het soms kan wringen of zelfs botsen.

Wil je het anders?
Ik kom graag met je in contact om te kijken hoe ik jou kan helpen. Laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op.