Contact

Contact

Contact

Het praktijkadres
Wilhelminastraat 53, 2011 VL in Haarlem.

  • De openingstijden staan in het groene kader.
  • Je kunt de praktijk goed bereiken met het openbaar vervoer. Als je liever met de auto komt, kun je parkeren voor de deur (betaald parkeren). Je kunt ook parkeren in de vlakbij gelegen parkeergarage ‘Raaks’.
  • Voor vragen kun je mij bellen of e-mailen.
  • Bij het eerste gesprek is het belangrijk om een wettelijk identificatie bewijs mee te nemen, dit kan zijn een rijbewijs, paspoort of identiteitskaart.

 

Het praktijkadres bij Curilion
Prinsessenhof, Zijlweg 148B, 2015 BJ in Haarlem.

  • Er is parkeergelegenheid op eigen terrein. Om met de auto het terrein op te komen, opent u de slagboom door uw bankpas voor de kaartlezer te houden. Wanneer u bij het verlaten van het terrein opnieuw dezelfde bankpas voor de kaartlezer houdt, wordt het verschuldigde bedrag automatisch van uw rekening afgeschreven.

 

Aanmelden kan via het contactformulier op de website of telefonisch. Een verwijzing kan veilig worden verstuurd via toolsztotouch@zorgmail.nl (zie ook onder ‘verwijzers’)

De praktijk
De praktijk is geopend op dinsdag (9.30-17.00), woensdag (12.30-21.00) en donderdag (9.30-15.00). Op vrijdagochtend (8.30-12.30) ben ik op locatie Curilion. Consulten zijn op verzoek op woensdag mogelijk in de avonduren (tussen 17.00-21.00). Een individueel consult duurt 60 minuten. Een consult met partner duurt 90 minuten.