Seks en oncologie

Seks en oncologie

Seks en oncologie

Bijzondere specialisatie seksualiteit en oncologie
Mijn eerste specialisatie betreft seksuele problemen die samenhangen met oncologie. Mensen die een behandeling (hebben) ondergaan voor een vorm van kanker en merken dat seks hierdoor niet (meer) is wat ze zouden willen. Omdat ik ook medisch specialist ben op het gebied van oncologie, heb ik inhoudelijk inzicht in de ziekte en de behandeling en de gevolgen ervan.

En vanuit de medisch seksuologie heb ik ook de tools(z) om samen met jou/jullie te kijken wat nodig is om seks weer op een fijne manier te beleven. Inhoudelijk kan ik ook goed overleggen met je behandelaar uit het ziekenhuis of de huisarts, mocht dat wenselijk zijn.

Wil jij meer weten over de manier waarop ziekte seksualiteit kan beïnvloeden? Lees dan verder onder het stukje seks en ziekte’ op de pagina ‘over seks’. Herken je hierin iets bij jezelf? Of misschien zit het bij jou anders. Als je er zelf of samen niet goed uitkomt, help ik jou/jullie graag.

Wil je het anders?
Ik kom graag met je in contact om te kijken hoe ik jou kan helpen. Laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op.