Podcast Bi-Cult Kut door Bureau Vrouwenzaken

Podcast Bi-Cult Kut door Bureau Vrouwenzaken

Podcast Bi-Cult Kut door Bureau Vrouwenzaken

Oeh!!! Spannend vond ik het over mezelf te vertellen, maar zo leuk was het. Uitgenodigd door Bureau Vrouwenzaken om te praten over mijn vrouw zijn, mijn seksualiteit en het hebben van een biculturele achtergrond. Prachtige en enorm grappige vrouwen.

De introductie door Bureau Vrouwenzaken:

‘Arm, rijk. Stad,platteland. Gelovig of niet-gelovig. Alles heeft invloed op jouw vulvanisme. Als je ouders uit een ander land komen dan dat waarin je opgroeit, levert je dat een unieke en eigen Kutcultuur op. Wat krijg je mee van je moeder, je tantes of je oma? En hoe mix je dat wat je thuis hoort en ziet met dat om je heen? Bureau Vrouwenzaken onderzoekt samen met Ylanga Van Der Geld, een Groningse met Surinaams/Antilliaanse roots, de waarde van rituelen rond ongesteldheid en de mythe van wel of niet mogen beffen’.

Podcast Bi-cult Kut

We bellen Tunesische Kaouthar Darmoni met de vraag wat we kunnen leren van de Oosterse vrouwencultuur. Want zijn wij Westerse vrouwen eigenlijk niet heel erg preuts? Je hoort het allemaal in Bi-Cult Kut, aflevering 4 van De Vagina Dialogen.

  • Leestip: ‘The First Woman’- Jennifer Nansubuga Makumbi

Ellen: “Leuk, lekker en verrijkend”

Wil je het anders?
Ik kom graag met je in contact om te kijken hoe ik jou kan helpen. Laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op.