Een kenner

Een kenner

Een kenner

Ik vertel altijd graag over wat ik doe. Niet alleen omdat het oneindig boeiend is, maar vooral ook omdat de meeste mensen die ik spreek geen idee hebben. En er ook nog nooit bij één zijn geweest. Dus het enthousiasme en het ‘zwaan kleef aan’ gehalte op feestjes is dan ook groot als ik, eenmaal begonnen met praten, moeilijk te stoppen ben. Ik ben een kenner, zo je wilt een liefhebber. En ik doe eraan, zoals de meeste mensen, maar daarnaast zit ik erop. Die woordspeling van erop zitten of eronder zitten (dit voor de lezer van beneden de rivieren) wordt soms iets te vrijpostig geïnterpreteerd. Maar ik bedoel dus gewoon dat ik een kenner ben. En dan bedoel ik niet het soort kenner dat vanaf de bank of, in vroeger tijden, langs de lijn commentaar levert op de bondscoach.

Ik bedoel meer het type automonteur. Je luistert naar de motor, die loopt niet (helemaal lekker). Dan de zoektocht: ligt het aan de diesel die in de benzine motor is terechtgekomen, of aan de bougies, de V-snaar, te weinig koelvloeistof, lekkage in de carburateur. Goed luisteren, de liefde en het verlangen om wel te kunnen rijden (h)erkennen, een plan van aanpak. En dan werk aan de winkel. Op de brug en doen wat nodig is, alles voor de liefde.
Soms betekent dat lekkerder rijden dan ooit tevoren. Soms wél verder rijden, maar misschien iets minder hard dan voorheen. En soms is het verder rijden, in een andere auto.
Dus ja, als seks de auto is, mijn cliënt de eigenaar en de aanpak en de uitkomst op maat, dan ben ik de kenner.
Aangenaam kennis te maken, Ylanga van der Geld, seksuoloog NVVS i.o. bij Toolsz To Touch.

b1de3054-8cdf-4c7e-bb4a-64e1847a2601
Wil je het anders?
Ik kom graag met je in contact om te kijken hoe ik jou kan helpen. Laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op.